Ja és aquí el Nadal, època on tots gaudim amb la família i amics al voltant de la taula. Així que si vols sorprendre els teus convidats... Et presentem aquest pastís tiramisú de torró i cafè realitzada per Cocina con Bra. És ideal per gaudir del torró com a postres d'una forma original, o per acabar el que t'hagi quedat després del nadal.
Font: Cocina con Bra
Ingredients:
Preparació:
Comencem fent el cafè a la nostra cafetera Inox Bali. Desprès ho deixem refredar.
Mullem els melindros un per un al cafè i col·loquem al recipient on ho vagis a presentar. Posar una primera capa a la superfície.
Anima't a preparar aquesta deliciosa recepta, i si la pujes a Instagram o Facebook, ¡etiqueta'ns!
¡Ens agradaria veure com t'ha quedat!
Gelat casolà de plàtan i mantega de cacauet, sense sucres afegits, vegà, sense gluten i apte per a intolerants a la lactosa. Bo, cremós i saludable. Només necessites plàtans madurs, mantega de cacauet i una beguda vegetal opcional.
Veure més Opticonsells…Trucs, tutorials, idees per DIY, decoració…
T'has suscrit correctament