Ja és aquí el Nadal, època on tots gaudim amb la família i amics al voltant de la taula. Així que si vols sorprendre els teus convidats... Et presentem aquest pastís tiramisú de torró i cafè realitzada per Cocina con Bra. És ideal per gaudir del torró com a postres d'una forma original, o per acabar el que t'hagi quedat després del nadal.
Font: Cocina con Bra
Ingredients:
Preparació:
Comencem fent el cafè a la nostra cafetera Inox Bali. Desprès ho deixem refredar.
Mullem els melindros un per un al cafè i col·loquem al recipient on ho vagis a presentar. Posar una primera capa a la superfície.
Anima't a preparar aquesta deliciosa recepta, i si la pujes a Instagram o Facebook, ¡etiqueta'ns!
¡Ens agradaria veure com t'ha quedat!
Un corrent d’aire fred que s’escola per sota la porta. Una finestra que “xiula” quan bufa el vent.
Veure més Opticonsells…Trucs, tutorials, idees per DIY, decoració…
T'has suscrit correctament