CA

Visiti la seva botiga OPTIMUS! (consulti la més propera) o també pot comprar online i rebre la seva comanda a CASA.

Compra online i recull a BOTIGA!

La teva botiga: Cerca la teva botiga favorita

enrere

enrere

Preparats pel canvi d'armari?

  • Preparats pel canvi d'armari?

Amb el canvi d'estació, arriba també el canvi d'armari. Posar ordre en el nostre armari no ha de ser una tasca complicada.

Traurem tota la roba de l'armari, i comprovarem el que està bé, el que necessita un repàs per rentadora, planxa, costura, etc. Tirarem el que estigui molt deteriorat i donarem el que no ens serveixi.

La roba que sigui de fora de temporada la guardarem a caixes especials per a roba, que siguin transpirables i que no estiguin hermèticament tancades.

Les bosses al buit també són molt pràctiques si vas molt just d'espai, perquè la roba es manté millor i al extreure tot l'aire, ocupa poquíssim espai. És molt important que la roba que es guardi estigui acabada de rentar i en perfecte estat.

Podem col·locar dintre de l'armari una estanteria penjant com auxiliar, la podem utilizar per a jerseis, sabates, etc… es molt práctica.

Per guardar les bosses còmodament podem utilitzar un organitzador penjant amb cabuda per a 6 bosses.

Les mantes i llençols els podem guardar a fundes transpirables per a mantes i guardar-les sota el llit.

Abrics i vestits que no ens posem molt seguit posar-les en fundes transpirables especial per vestits i abrics així evitarem que s'omplin de pols i que no s'arnin.

Una bona idea per guardar les sabates és col·locar-los en la seva caixa o caixes del tamany adecuat per a guardar-los, i col·locar fos una foto o amb retolador escriure què sabates hi ha dins perquè ens sigui fàcil trobar-los, sense necessitat d'anar obrint caixes. 

A les caixes d'emmagatzematge i dins de l'armari és convenient col·locar un antihumitat, perquè la nostra roba, llençols i calçat aquest igual a treure-la en la següent temporada.

Crema de carbassa amb formatge blau

Cada vegada vénen més de gust els plats calentets, i més si és amb productes de temporada, com aquesta crema de carbassa. Prova-la!

Veure més Opticonsells…

¡Rep els nostres Opticonsells!

Trucs, tutorials, idees per DIY, decoració…