Quan pensem en gelat, sovint l’associem a un aliment molt processat i poc saludable. Però, i si et digués que pots gaudir d’un gelat casolà, cremós, dolç i sense remordiments? Aquesta recepta és la prova que menjar bo i cuidar el teu cos poden anar perfectament de la mà. Aquest gelat de plàtan i mantega de cacauet és una opció excel·lent per a qui busca alternatives més naturals. No conté sucres afegits, és apte per a persones amb intolerància a la lactosa, a més de ser vegà i sense gluten.
Ingredients (per a 2-3 racions generoses)
Com més madurs estiguin, millor. Els que tenen taques fosques a la pell són perfectes perquè són més dolços de forma natural.
2 cullerades de mantega de cacauet natural
Assegura’t que sigui 100 % cacauet, sense olis afegits, sucres ni sal.
Un rajolí de beguda vegetal (civada, ametlla, soja, etc.)
Opcional. Utilitza’l només si cal ajustar la textura en triturar.
Preparació pas a pas
Consells i variants
Per què és una alternativa saludable?
Un corrent d’aire fred que s’escola per sota la porta. Una finestra que “xiula” quan bufa el vent.
Veure més Opticonsells…Trucs, tutorials, idees per DIY, decoració…
T'has suscrit correctament