Quan pensem en gelat, sovint l’associem a un aliment molt processat i poc saludable. Però, i si et digués que pots gaudir d’un gelat casolà, cremós, dolç i sense remordiments? Aquesta recepta és la prova que menjar bo i cuidar el teu cos poden anar perfectament de la mà. Aquest gelat de plàtan i mantega de cacauet és una opció excel·lent per a qui busca alternatives més naturals. No conté sucres afegits, és apte per a persones amb intolerància a la lactosa, a més de ser vegà i sense gluten.
Ingredients (per a 2-3 racions generoses)
Com més madurs estiguin, millor. Els que tenen taques fosques a la pell són perfectes perquè són més dolços de forma natural.
2 cullerades de mantega de cacauet natural
Assegura’t que sigui 100 % cacauet, sense olis afegits, sucres ni sal.
Un rajolí de beguda vegetal (civada, ametlla, soja, etc.)
Opcional. Utilitza’l només si cal ajustar la textura en triturar.
Preparació pas a pas
Consells i variants
Per què és una alternativa saludable?
A partir de l’1 de gener de 2026, canvia una de les normes més visibles (i antigues) de la seguretat viària a Espanya.
Veure més Opticonsells…Trucs, tutorials, idees per DIY, decoració…
T'has suscrit correctament