CA

Recull gratis a botiga. Troba la teva botiga més propera i estalvia't el transport.

¡Compra online i recull GRATIS!

La teva botiga: Cerca la teva botiga de recollida

enrere

enrere

Consells per a pintar casa teva

  • Consells per a pintar casa teva

Tant la primavera com la tardor, són les estacions ideals per a pintar, ja que no fa ni molt fred ni molta calor. Et donem alguns consells bàsics per si vols animar-te a pintar i és la teva primera vegada.

 

Consells per aprendre a pintar

 

1- Protegir tot

Abans de començar a pintar cal preparar la zona. Treure aplics, quadres, mobles, protegir els marcs de les portes i finestres amb cinta de pintor, cobrir el sòl i els accessoris que no s'hagin pogut treure amb cartronsplàstic o paper.

 

2. Preparar la superfície

Comprovar que les parets i sostres estiguin en perfectes condicions, si tenen esquerdes o la pintura bufada cal rascar amb una espàtula i enmassillar, una vegada que la massilla estigui seca (mirar instruccions del fabricant) polir amb un tac o esponja de polir fi per igualar la paret.

Si la paret o sostre és porós aplicar una capa de segelladora, això ens facilitarà el pintat i evitarem gastar més pintura de la necessària.

 

como pintar

 

3. Començant a pintar

Obrir el pot de pintura i remoure amb un pal, vareta o barrejador de pintura, abocar la pintura en una cubeta amb reixa per poder introduir el corró i escórrer bé.

Es comença a pintar pel sostre, amb un pinzell es marquen les vores d'uns 15cm, cal mullar-poc i ràpid per no gotejar, passar el corró, fent pressió i en un sol sentit, perquè no quedin marques de les passades. És convenient utilitzar un mànec allargador o un andami o escala.

Ara toca pintar les parets, aconsellem una pintura monocapa amb una passada es suficient, si la pintura que ja hi ha a les parets es més fosca que el color que es vol pintar a sobre, serà necessari donar-li una altra capa.

El corró s'ha de netejar cada vegada que es canvii el color, o si no es farà servir durant una estona.

 

4. Detalls finals

Un cop acabat i sec. Retirar les cintes amb cura, rascar les possibles gotes que hagin caigut a terra amb un rascador. Netejar tot el que s'hagi pogut tacar. I ja es pot tornar a col·locar tots els aplics, mobles, etc.

 

Si vols saber més sobre bricolatge, manualitats, manteniment de la llar, cuina, etc.

No oblidis subscriure't al nostre Newsletter!

Pistoles SALKI, les millors aliades per a les teves creacions.

Les noves pistoles termoencoladores de Salki es convertiran en les teves millors aliades per a realitzar qualsevol projecte de bricolatge i manualitats.

Veure més Opticonsells…

¡Rep els nostres Opticonsells!

Trucs, tutorials, idees per DIY, decoració…