El millor és que la màquina tingui algun sistema de descalcificació automàtic. En el 90% dels casos, les avaries a les cafeteras de càpsules tenen l'origen en l'acumulació de calç en els conductes interns de la cafetera.
Generalment seria recomanable descalcificar la màquina cada 300 cafès o cada trimestre.
Depèn de molts factors, però principalment són dos:
- La qualitat de l'aigua que s'utilitza.
- La quantitat d'aigua que passa per la màquina.
El primer que cal fer és llegir les instruccions que acompanyen la màquina de cafè de càpsules, o bé pots seguir les següents recomanacions.
CONSELLS PER DESCALCIFICAR
Hi ha molta gent que utilitza vinagre, nosaltres no ho aconsellem per a màquines de càpsules, ja que podries danyar les juntes de connexió. Utilitza una solució descalcificadora específica per cafeteres exprés. És una solució inodora i biodegradable que no afecta el sabor del cafè.
COM S'UTILITZA EL DESCALCIFICADOR
Tendrás tu cafetera como nueva y podrás volver a disfrutar de un café perfecto.
Un corrent d’aire fred que s’escola per sota la porta. Una finestra que “xiula” quan bufa el vent.
Veure més Opticonsells…Trucs, tutorials, idees per DIY, decoració…
T'has suscrit correctament