Com el cafè de la cafeteria, cap. Però quantes vegades ens han servit un cafè dolentíssim, torrefacto, aguado, temperat, amb molt pòsit, etc... Podemos superar-ho fàcilment a casa amb uns senzills consells.
Les tècniques de preparació d'aquesta beguda han evolucionat molt. Els amants del bon cafè segueixen utilitzant algunes cafeteras tradicionals a casa, les quals permeten mantenir la intensitat, gust i aroma d'un cafè genuí.
Aquesta cafetera italiana és una icona cafetera mundial, a més de sinònim de qualitat i autenticitat. Aquesta cafetera està feta d'alumini o acer inoxidable i el cafè es prepara d'una forma ràpida i molt senzilla. Consta de dues parts ben diferenciades i unides per un sistema de rosca.
Per preparar una bona tassa de cafè amb una cafetera italiana és necessari:
Amb la cafetera italiana el cafè es prepara en tan sols 5 minuts amb el que és ideal per tots aquells que necessitin un cafè abans de sortir de casa.
I si el teu tipus de cuina és inducció, també pots trobar cafeteras italianes aptes per al teu tipus de cuina.
Tria la teva!
Encara que si ets un autèntic amant del cafè i vols aconseguir resultats professionals... recomanem tenir una bona cafetera expréss per preparar un cafè perfecte.
Aquestes cafeteres aconsegueixen la infusió fent passar aigua molt calenta pel cafè mòlt a gran pressió al llarg d'un curt temps; s'emulsionen substàncies grasses que li donen cos al cafè i així és com les aromes permeten que el sabor duri més temps en el nostre paladar.
CONSELLS
Gelat casolà de plàtan i mantega de cacauet, sense sucres afegits, vegà, sense gluten i apte per a intolerants a la lactosa. Bo, cremós i saludable. Només necessites plàtans madurs, mantega de cacauet i una beguda vegetal opcional.
Veure més Opticonsells…Trucs, tutorials, idees per DIY, decoració…
T'has suscrit correctament