Aquest any Optimus té previst sumar 117 botigues per assolir un total de 417 ferreteries, i espera consolidar 130 milions d’euros en compres. El sector de la ferreteria i el bricolatge creix cada any i amb ell Optimus referma la seva presència per tot el territori i posa en marxa noves accions per impulsar el negoci dels seus socis.

Aquesta primavera la marca presenta la seva quarta campanya publicitària en televisió amb l’objectiu de reforçar les accions de venda en un dels períodes més estratègics pel sector, quan moltes llars posen en marxa petites reformes o projectes de millora.

Des del 26 de març fins al 9 d’abril, Optimus està present a les cadenes autonòmiques TV3, IB3 i Aragó TV. L’emissió de l’spot de la marca coincideix amb els dies previs i posteriors a Setmana Santa en els quals s’intensifica l’activitat comercial al sector.

A Catalunya l’spot d’Optimus s’emet de forma simultània a TV3 i al canal de notícies de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, 3/24, entre en “Telenotícies” de la nit i el bloc de “El Temps”. L’espai s’inclou a la franja prime-time de la cadena i compta amb els índexs més alts d’audiència del territori. Actualment TV3 té un 20% de quota de pantalla, quasi un 10% més que la següent cadena a la comunitat.

A Balears, Optimus promociona de nou la marca a IB3, la televisió pública balear. Com en anteriors ocasions, s’emet l’spot en diferents franges de la cadena, un 40% del temps en prime-time i, a més, Optimus patrocina la secció de “El Temps” dins l’informatiu nocturn.

Per últim, l’spot s’emet també a Aragó Televisión, després de l’èxit de la campanya de Nadal. Optimus estarà als principals programes de la cadena, com “La Ventana Indiscreta” o “La Pera Limonera”. A més, un 30% dels passes es faran al voltant de “El Tiempo Noche”.

Spot adaptat a la campanya de primavera

Com a part d’aquesta nova campanya televisiva, Optimus ha actualitzat el seu spot en castellà, català i euskera per potenciar els missatges de la campanya de primavera i el llançament de la venda online. S’ha inclòs una nova veu de fons que acompanya les aventures de l’avi i la seva néta i que recorda que, sigui el que sigui el que el client necessiti, Optimus té un ampli catàleg per ajudar amb els projectes i imprevistos de la llar.

Després de la bona acollida de l’anterior spot, Optimus espera amb aquesta nova campanya reflectir l’evolució de la marca, que es troba en un gran moment d’expansió, i apropar-se encara més als seus consumidors.