Suministros Largo és una de les incorporacions més recents a Optimus. Una empresa jove amb una llarga trajectòria especialitzada en el subministrament industrial a Navarra que ha apostat per la marca taronja per reforçar el seu negoci sota una cadena de vendes forta. Parlem amb Roberto León sobre els canvis que ha viscut l’establiment.

Com són els inicis de Suministros Largo?

El 2010 les germanes Largo, empresàries navarreses, van adquirir una empresa en concurs de creditors amb gran experiència al sector. En aquell moment, es va apostar per un coneixement i servei especialitzat i, amb aquest objectiu, la plantilla del nou negoci es va mantenir respecte a l’empresa extingida. D’aquesta manera, tot i ens vam convertir en una empresa jove sumem una llarga experiència en el subministrament industrial.

Quines són avui les principals característiques de l’establiment?

Amb el canvi recent a Optimus ens hem traslladat a un espai ampli per oferir un servei renovat. La nostra botiga, ubicada al polígon municipal de Tudela, compta amb 5 treballadors, una exposició de 100 m2 –100% Optimus– i un magatzem de també uns 100 m2.

Som fonamentalment subministrament industrial, especialistes en olis i greixos industrials. Tot i això, des de la nostra incorporació a Optimus, hem incorporat referències en ferreteria generalista per ampliar la nostra oferta i convertir-nos en la botiga de referència per a les necessitats professionals i a la llar.

Per què vau decidir unir-vos a Optimus?

Aprofitant que havíem de traslladar-nos a una nova ubicació, vam decidir que era un bon moment per fer un canvi ampli i de futur. Des que vam començar conversacions l’octubre de l’any passat tot ha anat de forma molt fluida fins a l’obertura de la botiga el passat 1 de març. Per a nosaltres, Optimus és una aposta estratègica per formar part d’una cadena de vendes segura que ens ajudarà a impulsar el negoci.