Ferreteria Ebre Pool és un establiment històric a Amposta que ha experimentat nombrosos canvis al llarg de la seva trajectòria. Després d’un període de tancament, el negoci obre ara amb una imatge nova i sota l’ensenya d’Optimus. Parlem amb Josep Roselló i Carlos Pérez, gerents de l’establiment, per conèixer la seva aposta per Optimus.

Com ha sigut l’evolució de Ferreteria Ebre Pool?

Som els responsables de Ferreteria Ebre Pool des del 2010 quan vam obrir el negoci actual d’especialització en piscina, recs i tractaments d’aigües. L’establiment va tenir una bona acceptació i a poc a poc va anar creixent. Tot i això, en els darrers anys vam veure una demanda en el mercat per actualitzar el negoci. Optimus ens ha donat aquesta oportunitat i ara hem pogut renovar instal·lacions per comptar amb un autoservei al particular i al professional. En el futur aspirem a ser una ferreteria reconeguda a la nostra zona, tant per les nostres instal·lacions com per la qualitat del servei.

Quins productes i serveis poden trobar els clients?

Som especialistes en el món relacionat amb la piscina i els accessoris, amb un servei d’instal·lació i manteniment personalitzat. A més, tenim un gran assortiment de productes de ferreteria generalista i venda i muntatge de gespa artificial. Des del nostre establiment els nostres clients poden trobar departaments especialistes de producte, serveis comercial i tècnic i atenció al client.

Quines són avui les principals característiques de l’establiment?

Ferreteria Ebre Pool té 5 treballadors que presten serveis als més de 1.200 m2 de superfície de venda i 400 m2 de superfície de magatzem. Per a la màxima comoditat dels nostres clients de la zona també tenim un pàrquing per a 50 vehicles.

Per què vau decidir sumar-vos a Optimus?

Optimus és per nosaltres la cadena líder al mercat, de reconegut prestigi. Hem volgut unir-nos a la marca amb més trajectòria a curt, mitjà i llarg termini i estem convençuts que junts creixerem amb més força.