Ugarte Burdindegia s’ha sumat recentment a Optimus, unint-se a la llista de ferreteries de Synergas que ja formen part de la marca taronja per impulsar el seu negoci i guanyar pes en el mercat. Imanol Ugarte ens explica la història d’aquest establiment familiar i els motius que els han apropat a Optimus.

Com va néixer Ugarte Burdindegia?

Som una ferreteria familiar amb més de 15 anys d’història, actualment en la tercera generació. Tenim una clara vocació pel servei de proximitat que s’ha anat transmetent en cada relleu i que intentem traslladar a cada client que entra en l’establiment. A més, comptem amb una altra botiga de subministrament industrial a la zona per donar servei als professionals en totes les seves necessitats.

Quines són les principals característiques de l’establiment?

Tenim una gamma molt àmplia de materials i articles per a qualsevol projecte a la llar, incloent-hi parament i petit electrodomèstic. Així mateix, amb la finalitat d’oferir un servei còmode i personalitzat als nostres clients som 3 treballadors distribuïts en un horari de 8:30h a 13h i de 16h a 20h.

Ara amb el pas a Optimus incorporem un assortiment comú que ens permetrà enfortir l’oferta actual sota el paraigua d’una marca forta.

Per què vau decidir sumar-vos a Optimus?

La nostra aposta per Optimus se centra a oferir als nostres clients una marca coneguda i propera perquè sàpiguen tot el que poden trobar dins de la botiga. A més, el pas a Optimus ens permetrà beneficiar-nos d’accions comunes amb la resta de socis com la publicitat i campanyes promocionals i ofertes i serveis conjunts.