Delfí Sirvent, al capdavant de Ferreteria Sirvent, forma part de la segona generació d’una de les famílies ferreteres amb més trajectòria al territori nacional. Des d’octubre de 2015 és a més el president de la cooperativa QFPlus. Ara la seva botiga a Granollers (Barcelona) acaba de renovarse de la mà d’Optimus per modernitzar-la i impulsar el seu negoci.

Com neix l’establiment?
Ferreteria Sirvent és una empresa familiar fundada el 1942, ara fa 75 anys. S’inicia com una ferreteria de poble, propera al ciutadà, cobrint els serveis bàsics de l’època. Hem anat ampliant activitats en funció de les necessitats dels clients, fins a la data d’avui, moment en què podem dir que som referents a la nostra zona d’influència.

Com s’estructura la Ferreteria Sirvent?
Actualment disposem de més de 40.000 referències en 580 m2 de venda al client final i 1.200 m2 de magatzem. Som un equip de 9 persones que oferim, a més, serveis en àrees de gran especialització i trajectòria com serralleria, còpia de claus, eines o parament per la llar de primeres marques.

Quins han estat els principals canvis de la botiga amb Optimus?
El canvi a Optimus ha suposat una nova distribució interna, sense perdre l’atenció personalitzada. De fet, una de les novetats que podem oferir ara és un millor servei especialitzat a l’industrial, potenciant el magatzem perquè no hagin d’esperar a la botiga.

Quins són els plans de futur per Ferreteria Sirvent?
Estem molt esperançats perquè els resultats d’altres botigues demostren que Optimus és una palanca de creixement. És un gran pas per nosaltres perquè ens permetrà reduir despeses, lluir una nova imatge de venda i complementar en un temps les vendes presencials amb les online per arribat a més clients. En definitiva, esperem augmentar el volum de vendes i ser més coneguts.