Ferreteria Díaz a Coma-ruga (Tarragona), pertanyent a la cooperativa QFPlus, ha organitzat el 13 i 14 de juny les seves primeres jornades tècniques per donar a conèixer davant els principals clients els productes i marques que ofereixen al seu catàleg.

Amb un ampli protagonisme industrial, la temàtica d’aquestes jornades s’ha centrat en la soldadura (eines per soldar, netejar i polir) així com en maquinària i eina. Per a l’organització de les sessions, Ferreteria Díaz ha comptat amb el suport de grans marques i proveïdors del sector que han realitzat demostracions i han ofert promocions especials pels clients de l’establiment. Entre d’altres, han participat Pferd, Stahlwille, Aignep, Opac, Aslak, Larwind, Weco, Nitty Gritty, Ipc o Fat.

Tots els assistents han pogut gaudir també d’una degustació de la mà de Weber i planxes Fourge Adour, especialistes en barbacoes i planxes. Així mateix, han pogut participar en un sorteig especial per aquestes jornades.

En definitiva, unes jornades tècniques exitoses per Ferreteria Díaz que li han permès reforçar la seva imatge al territori i apropar-se més als seus clients amb accions atractives junt amb els seus principals col·laboradors.