Eduard, Gemma i Toni Seguí són els responsables de DSF Ferreters, una empresa familiar ubicada a Tàrrega (Lleida), integrada a Optimus i un referent avui dins del sector ferreteria i bricolatge a la província lleidatana.

Quins són els orígens de la vostra empresa?

Els nostres orígens es remunten al 1979 quan el Domènech Seguí Morros va obrir la primera botiga. Avui som ja tres generacions les que hi hem passat.

Com s’estructura DSF Ferreters?

Gracies a l’esforç realitzat durant tots aquests anys avui contem amb un equip format per 15 persones. La nostra seu està a Tàrrega on, a més a més hi tenim una nau que opera com magatzem per abastir les nostres botigues. Així mateix, pròximament inaugurarem un centre logístic de 2.500m2 que ens permetrà ampliar el nostre negoci.

De quantes botigues disposeu?

Contem amb un total de tres botigues ubicades a les localitats de Solsona –on vam obrir la nostra primera botiga-, Sort i Artesa del Segre. Aquesta última és la més recent, ja que ha començat la seva activitat aquest mateix any.

Com definiríeu la vostra filosofia de treball?

La millor paraula per definir-la és l’especialització. Avui en dia, el món de les ferreteries és molt ampli i no sempre és fàcil ser especialista en tot. Per aquest motiu, considerem que el nostre punt fort són les eines de fusteria, sobre les que en tenim molta experiència tant en productes com en possibles aplicacions.

Quin significat doneu a integrar-vos a una marca com Optimus?

Per a nosaltres suposa un pas endavant en el nostre pla d’expansió. Formar part d’Optimus ens permet poder dur a terme accions comunes sota una mateixa ensenya, de gran reconeixement no només a Catalunya sinó també a tota la Península, com és Optimus. És una garantia i un orgull per a nosaltres.

Quins són els reptes de futur de DSF Ferreters?

El nostre futur més proper passa per potenciar la nau logística de Tàrrega ja que ens ajudarà a millorar el dia a dia tant amb les botigues com amb el client. Si ens referim a creixement, el nostre objectiu és que totes les botigues es consolidin como ho estan fent i no descartem que, a mig termini, obrim dues o tres botigues més.

Un futur de la mà d’Optimus.

Formar part d’Optimus ens ajudarà a fidelitzar als nostres clients. Ho hem aconseguit gràcies a l’esforç i el treball de tot l’equip de DSF Ferreters i ara ho veurem potenciat amb aquesta aliança.