Ferreteria Jaume, un dels primers establiments que es va sumar a Optimus el 2015, ha inaugurat una nova botiga a El Vendrell (Tarragona), per oferir un millor servei als clients de la zona. Amb més de 40 anys d’experiència a l’esquena, Ferreteria Jaume ha invertit 5 milions d’euros en la creació de la seva botiga més ambiciosa i amb la que vol enfortir el seu negoci amb un assortiment més complet i un servei personalitzat a cada client

La nova Ferreteria Jaume a El Vendrell25 treballadors i ofereix un ampli catàleg de productes, amb més de 35.000 referències en stock de bany, calefacció i climatització, decoració, electricitat, ferreteria, jardí, parament o pintura... A més, presta serveis exclusius de tall de fusta, transport, assessorament per a projectes a la llar i pintura a la carta, entre d’altres.

La distribució de la botiga està orientada a millorar la experiència del client, amb zones àmplies i diferenciades per categories de producte. En total, la sala de venda disposa d’una superfície de de 2.500 m2 , a més de 190 places de pàrquing per facilitar l’accés i la compra a tots els clients.

Ferreteria Jaume espera, a través d’aquesta nova botiga, seguir creixent en la zona de la mà d’Optimus i arribar a nous perfils de clients per consolidar la seva competitivitat en el territori.