Optimus ha posat en marxa la campanya de primavera 2018 amb un nou i ambiciós repte: arribar a més consumidors que mai i acompanyar a les botigues en el seu creixement a través del seu model omnicanal. Com a reflex d’aquest repte, la marca ha començat la seva campanya més extensa de publicitat als territoris d’Astúries, Lleó, Burgos, Andalusia i Catalunya.

Per Astúries, Lleó i Burgos, Cofedas ha creat un ambiciós pla de mitjans que impulsarà els establiments Optimus amb tres onades d’impacte que van començar el mes d’abril. A Astúries, la marca compta amb presència des del 16 d’abril a Oviedo, amb 4 tanques, un autobús urbà fins al juliol i falques de ràdio a Cadena SER Oviedo de dilluns a divendres; a la regió de Cuencas, Optimus té 4 tanques, 2 autobusos fins al mes de juliol i falques a la Cadena SER Nalón durant 3 setmanes; a Occident, s’han preparat 2 autobusos i una campanya de falques a Onda Cero Cangas del Narcea també de 3 setmanes; i a Orient hi ha 3  autobusos i falques a Cadena SER-Llanes i Cangas de Onís durant 2 setmanes.

A Lleó, Optimus compta amb 2 autobusos urbans durant 3 mesos, fins al mes de juliol, i campanya de falques a Cadena SER León i Bierzo i Los 40 Principales durant 3 setmanes. Per últim, a Burgos s’ha preparat una campanya de falques a Cadena SER durant 3 setmanes.

A partir del juliol, començarà la segona onada de publicitat a Astúries, Lleó i Burgos en la qual se sortejarà un viatge de la mà d’un proveïdor. La campanya estarà més centrada en els suports online, amb banners publicitaris a portals amb visites del perfil d’Optimus i un vídeo promocional a les xarxes socials de Cofedas. A més, es faran noves falques de ràdio i s’emetrà l’spot als informatius de la nit de la Televisión del Principado de Asturias (TPA). Tot acompanyat amb publicitat als punts de venda.

Primera campanya d’Optimus a Andalusia

De la mà de Coanfe, Optimus també posa en marxa la seva primera campanya de publicitat a Andalusia. Des del 23 d’abril fins al 6 de maig, en un dels períodes de màxima activitat pel sector, la marca té una falca promocional a Cadena SER, al programa de màxima audiència “Hoy por Hoy”, i a Cadena Dial, al programa “Atrévete”. En total, s’emetran 55 falques que permetran als establiments Optimus d’Andalusia ampliar el seu reconeixement i atraure nous clients.

Nova campanya compartida amb proveïdor a Catalunya

Per segon any consecutiu, Optimus ha estrenat aquest mes d’abril una nova campanya publicitària compartida amb Gardena, proveïdor de productes de jardí. Coincidint amb la temporada de màxima demanda, Optimus ha desenvolupat una creativitat que promociona els productes de Gardena a premsa regional de Catalunya.

En concret, durant aquest mes es realitzen 6 insercions a El Punt Avui, amb difusió a Girona, Segre, amb difusió a Lleida, i al Diari de Tarragona. Les insercions són en els dies de més audiència i amb presència predominant a les pàgines inicials, les més llegides dels diaris.

A més d’aquesta acció, Optimus repeteix campanya a RAC1, la principal emissora de Catalunya, amb falques i mencions del 9 al 29 d’abril durant el programa de màxima audiència de la cadena “El Món a RAC1”; i a la desconnexió de Menorca d’Europa FM en les mateixes dates i als programes “Levántate y Cárdenas”, “Fórmula Europa FM” i “Me Pones”.

Una campanya global que de nou mostra el compromís d’Optimus per reforçar la seva expansió al territori i créixer junt amb els socis.